Åbningsfest for nyt familienetværk

Tryllekunstner Henny Solskin, alias pædagog Henny Kristiane Jakobsen, optræder både med levende dyr, musik, bugtalersnak, dukkesang og overraskelser.

Fællesskab, fællesspisning og aktiviteter for både børn og voksne er på programmet i Familienetværket Odder, som holder officiel åbningsfest den 29. november. Netværket er et partnerskab mellem Odder Frimenighed og Blå Kors Danmark.

Der bliver masser af sjov, hygge og tryllekunst ved Henny Solskin, når Familienetværket Odder holder åbningsfest. Det nye netværk i Odder vil møde familier og enlige med åbne arme og masser af nærvær i et fællesskab med andre mennesker, der også kender til forskellige udfordringer som fx ensomhed, skilsmisse, presset økonomi eller sygdom.

Familienetværket er et gratis tilbud til familier og enlige og drives i partnerskab mellem Odder Frimenighed og Blå Kors Danmark.

Sjov åbningsfest

“Vi er kommet rigtig godt i gang og håber, at vi med åbningsfesten kan nå ud til endnu flere familier i Odder. Det bliver en festlig dag med lækker mad, leg, sjov og hygge”, siger Jonna Nørlund, som er projektleder for Familienetværket Odder. Hvis man vil deltage i åbningsfesten, skal man tilmelde sig ved at skrive til famnet@odderfrimenighed.dk eller sende en sms til 21 22 91 63.

Fællesskab og hygge for børn og voksne

Familienetværket mødes fast tirsdag i lige uger kl. 16-19 i Odder Frimenigheds lokaler på Holsteinsgade 11A i Odder. Til hver samling er der blandt andet kreative aktiviteter for både børn og voksne. En gang imellem er der også fokus på særlige temaer som hverdags- og familieliv, børnenes skolegang, økonomi, velvære og sundhed.

“Familienetværket er et sted, hvor der er plads til alle. Man kan få et pusterum i hverdagen og finde nogen at snakke og dele erfaringer med. Vi er fælles om spisning, hygge og sjov for store og små,” fortæller Jonna Nørlund.

Over 30 familienetværk

Der findes i dag mere end 30 familienetværk på landsplan, som drives af Blå Kors i partnerskab med lokale kirker og menigheder. “Vi har rigtig gode erfaringer med, at familienetværkene kan række ud til mange familier og enlige og tilbyde dem et godt netværk og ofte også konkret hjælp til udfordringer i hverdagen. Derfor er vi meget glade for det nye partnerskab med Odder Frimenighed, som giver os mulighed for at række ud til familier og enlige i Odder,” siger generalsekretær i Blå Kors Danmark Christian Bjerre.