2 x julenummer

Af Henri Nissen, Ansvarshavende redaktør

Der er flere formål med, at vi allerede nu lægger juleavisen ind denne uges avis, før den i næste uge udkommer i et stort oplag til uddeling – som vi har annonceret for på bagsiden i en måneds tid. Det er fordi…

1) Så kan du se, hvordan den bliver

Vi har allerde fået mange bestillinger. Men der er altid nogen, som vil vente og se avisen, før de endelig beslutter sig og bestiller.
Nu kan du se juleavisen og bestille det antal, du kan bruge, så vi ikke trykker for mange eller for få. Bedst er det jo, når man i en menighed eller en bibelkreds bliver enige om at dele et større antal juleaviser ud.

Det er både en let og effektiv form for mission. Og skulle du beslutte at gå rundt og lægge avisen i et antal postkasser, så er jeg sikker på, at du vil opleve glæden ved at komme ud med det gode budskab. Her er chancen! Brug julens anledning!

2) Så kan du give næste uges avis til en ven

Desværre er det ofte kun er en lille del af Udfordringens læsere, der får sig taget sammen til at dele avisen ud. Men her er så i det mindste én ekstra avis, som du kan give videre til én udvalgt person eller en familie, når Julens Udfordring i næste uge udkommer igen.

3. Så kan du begynde at bede

Som kristne véd vi, at intet fremstød lykkes uden bøn. ”Hvis Herren ikke bygger huset, er bygmestrenes arbejde forgæves.” Derfor vil vi opfordre dig til at bede for: – At Julens Udfordring når frem til de søgende. – At budskabet gennem avisen gør sin virkning.

Vi har forsøgt ikke blot at fortælle hyggeligt om jul, men også at få fortalt den alvorlige side af det kristne budskab – nemlig at der står en evighed på spil. Så tak, hvis du husker dette i bøn.

PS: Tak, hvis du bestiller det antal juleaviser, du ønsker, på Hosianna.dk – inden mandag kl. 12, hvor vi skal fortælle trykkeriet, hvor mange aviser, de skal trykke. Aviserne vil være klar til forsendelse eller afhentning torsdag den 24. i næste uge.