Moderne julekoncerter

Børn og unge fra Gospel Musical Akamiet i Aabenraa opfører deres julekoncert ”Håbet er blevet tændt”.

Torben S. Callesen, som er leder af Gospel Musical Akademiet i Aabenraa, har komponeret, skrevet og produceret julegospelmusicalen ”Håbet er blevet tændt”.

De offentlige koncerter begynder allerede sidst i november og fortsætter indtil midt i december. Der er to koncerter af GospelTeens, som er gratis. En er i Bykirken i Odense, d. 27. november kl. 15. Den anden er i Betania Kirkecenter, Brande, d. 4. december kl. 14. I Aabenraa er der tre koncerter.

Den første er af GospelRoots i Sct. Nicolai Kirke, d. 2. december kl. 18 og koster 75 kr. De andre to er i Sønderjyllandshallen og koster 100 kr. hver. Koncerten den 15. december kl. 19 opføres af GospelTeens, og den næste, den 16. december, opføres af GospelRoots.

Ved disse to koncerter medvirker GospelOaks med medrivende julegospelsange. Alle entrebilletter kan købes via billetto.dk eller via Mobilepay ved indgangen. Børnene og de unge – og selvfølgelig Torben Callesen – har arbejdet meget for at gøre koncerterne til en stor succes.

– Vi bliver utrolige glade for alle, der kommer for at se koncerterne, hvor vi forkynder det fantastiske budskab: ”Håbet er blevet tændt,” siger Torben.