Ny landssekretær i Ordet og Israel

Nicklas Lautrup-Meiner. Foto: Morten Friis

Nicklas Lautrup-Meiner, der kommer fra en stilling som kommunikationsleder i Luthersk Mission, ansættes som landssekretær i Ordet og Israel fra 1. december.

Det skriver Ordet og Israel på hjemmesiden. Den 40-årige Nicklas Lautrup-Meiner fra Hvidovre har været ansat som kommunikationsleder i Luthersk Mission siden 2014. Samtidig har han været engageret både i Joffi (Ordet og Israels ungdomsarbejde) og i Ordet og Israel gennem mange år.

Han var medlem af Ordet og Israels bestyrelse i perioden 2018-21. Han har også været medlem af Joffis bestyrelse i perioden 2006-11 – det meste af tiden som formand. Og før det var han ansat i det diakonale arbejde i Jerusalem i 2004-06, skriver Ordet og Israel. Nicklas er gift med Lilia og far til Ingeborg (7) og Erik (4).

Familien vil blive boende i Hvidovre, mens Nicklas Lautrup-Meiner vil have sin ugentlige gang på Ordet og Israels kontor i Aarhus, oplyser organisationen med opfordring til forbøn for den nye landssekretær.