Digital gospeljulekalender

Hans Christian Jochimsen og Laura Kjærgaard fra The Gospel Fellowship står for sms-julekalenderen.

For at sprede lys i mørket har The Gospel Fellowship fået ideen til en digital julekalender med musik, opmuntringer og flotte præmier. Kalenderen foregår via sms. Når man er tilmeldt, får man hver morgen en sms med link til dagens afsnit, som man kan åbne præcis, når man selv har tid.

Der har været stor interesse for kalenderen, som har over 1100 tilmeldte, siger initiativtagerne.

– Vi er blæst helt bagover af tilslutningen og den store respons. Stort set hele Danmark er repræsenteret rent geografisk, siger Laura Kjærgaard, som står for kalenderen sammen med Hans Christian Jochimsen.

– Vi fik ideen til kalenderen til et møde i oktober, så det er gået stærkt med planlægning og udførsel – men vi vil helt klart udvikle det til næste år, siger hun.

Vil sprede glæde

Konceptet er enkelt: Når man åbner linket, som man får på sms, toner Hans Christian Jochimsen og Laura Kjærgaard frem. De kommer med en glad hilsen, og så kan man synge med på dagen sang, som kan være en gospelsang, julesang – eller en julekalendersang. Der kan være en lille tanke til dagen eller måske en lille konkurrence.

Man kan nå at få resten af dagene op til jul med ved at sende en sms med teksten GJUL til 1220 – og så kan man være med fra starten af kalenderen i december 2023, så man får det hele med.

The Gospel Fellowship

The Gospel Fellowship er en gospelkirke i København for alle, der elsker gospel. Kirken har over 100 frivillige, der er med til at skabe rammerne. Den har eksisteret i 13 år og holder til i Frelsens Hærs lokaler i København. Man kan læse mere på www.gospelfellowship.dk