Hul i taget på bedehus

Lykkeskær Bedehus i Holsted risikerer at lukke. Håber på 400.000 inden jul.

Der er hul i taget på Lykkeskær Bedehus, så vejrhanen kan ses.

Man kan se himlen fra bedehuset Lykkeskær i Holsted. Der er nemlig hul i taget, så selv vejrhanen kan ses indefra.

– Det er selvfølgelig ikke meningen, og det er ikke gjort for at få en åben himmel over bedehuset, siger formand Peter Tinggaard.

– Bestyrelsen har i flere år arbejdet frem imod at få taget skiftet. Men de voksende udgifter til træpiller, strøm, reparationer, mv. – uden at der er kommet ekstra indtægter, – betyder, at vi har brug for ekstra-ordinære gaver til at dække den ekstra udgift, siger Tinggaard.

Mangler 300.000

Tagets reparation forventes at koste 400.000 kr. For at nå det, har bestyrelsen lanceret ’Vision 200 giver 2000’. Indtil nu har man indsamlet godt 100.000 kr. Indsamlingen begyndte i sommers, men man håber at nå målet inden nytår. For at sætte skub i indsamlingen får alle, der giver mindst 1000 kr. til ’Tag Projektet’, en andagtsbog med 30 af Peter Tinggaards andagter som tak.

Pottemagerens Hus har ikke blot skiftet navn, men også logo.

Tværkirkeligt

Lykkeskær Bedehus i Holsted hed tidligere Pottemagerens Hus. Men stedet fik for to år siden nyt navn, med ny vision og nyt logo, og er fortsat dedikeret til at samle folk til bøn på tværs af de kristne grupperinger. Fokus er Danmark, Israel og andre nationer, som har behov for forbøn – fx nu Ukraine og Rusland.

– Der har været flere profetier om, at Gud ønsker, at Hans flod skal flyde ud og sprede liv og velsignelse til hele landet, fortæller Peter Tingaard.

– Helligånden er som en rensende flod, der tugter, formaner, trøster og genopbygger dem, som kommer på Lykkeskær. De månedlige ”bøn- og delvis faste weekender” trækker 20-30 deltagere, og Helligånden er altid nærværende, mener deltagere, som kommer måned efter måned, fortæller formanden.

For at komme godt i gang med fremtidens planer ønsker bestyrelsen tværkirkelig støtte. De har brug for enkeltpersoner og kirker, som vil bruge stedet til arrangementer, støtte det økonomisk og blive medlemmer.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Stedet tilbyder en stor mødesal, et veludstyret køkken, sovepladser til mindst 20 personer på stedet samt en lang række campingvogne, som tilsammen giver plads til at huse 30-40 overnattende gæster i sommertiden. Priserne er også lave.
Man kan læse mere på Lykkeskær Bedehus’ hjemmeside: Lykkeskaer.dk.