Ny formand på Solbakken

Bestyrelsen på Plejecenter Solbakken i Randers har fået ny formand. Der er tale om Robert Svendsen, som overtager formandsposten efter Caroline Lundqvist.

Robert Svendsen er ny formand for Adventistkirkens plejecenter.

Robert Svendsen kommer med en solid erfaring indenfor både sundhedsvæsenet og Adventistkirken, der driver Solbakken.

Interessen for mennesker bliver i høj grad sat i spil, når Robert Svendsen fremover skal være med til at udvikle Solbakken yderligere med afsæt i de kristne værdier, næstekærlighed og respekt for det individuelle kombineret med høj faglighed i pleje og rehabilitering.

Som ung mand blev Robert Svendsen uddannet som fysioterapeut, men fik senere lyst til også at beskæftige sig med menneskets åndelige side og tog derfor en uddannelse som præst ved Newbold College i England. Kombinationen af fysioterapi og præst førte blandt andet til et job i Grønland. Han har været præst i Adventistkirken i 34 år.