’Alterseminar’ med Rhonda

– Længes du efter mere af Guds nærvær og ære gennem tilbedelse og bøn? Så tag med os til en dag med undervisning og praktisk træning i, hvordan man etablerer bønne- og tilbedelsesaltre, hvor Guds nærvær kan erfares stærkt.

Sådan lyder invitationen fra en kristen gruppe i Nordjylland. De har arrangeret en dag med Rhonda Hughey – nu gift Mathisen og bosiddende i Norge.

Rhonda har tidligere udgivet to bøger på dansk: Desperat efter Guds nærvær, og Desperat efter Guds nærvær i familien. Den sidste bog handler netop om at opbygge ”altre”. Altså ikke fysiske altre, men at opbygge en kristen praksis i hjemmet med bøn, andagt, lovsang og en forandret måde at være sammen på.

”Alterseminaret” foregår lørdag den 28. januar kl. 10-15 hos Inger Ottesen i Vester Kringel, Løkken. Blandt initiativtagerne er også frimenighedspræst Ulrik Flinta.

Der bliver træning i, hvordan man beder ordet, synger ordet, profetisk sang og tilbedelse. Rhonda og Tommy Mathisen samt et lovsangsteam fra Norge leder samlingerne.Der er max. 25 pladser, så hurtig tilmelding anbefales til Inger Ottesen famottesen@hotmail.com.