Ny konsulent i Søndagsskolerne

Jannie Brødsgaard Danielsen

Jannie skal udvikle materialer og være kontakt for klubber, kirker og lejre i Trekantsområdet.

1. februar 2023 begynder Jannie Brødsgaard Danielsen i stillingen for Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, hvor hun skal være ressource for de frivillige i området og en del af det team, der udvikler materialer.

– Jeg er helt tosset med at være sammen med børn og glæder mig til at udvikle materialer til dem, siger 30-årige Jannie. Hun er født og opvokset i Give, men bor nu i Hedensted med sin mand Thomas samt parrets børn Nynne på 3 år og Vester på 1 år. Hun har gået på Sydvestjyllands Efterskole og Børkop Højskole. Efter endt uddannelse som pædagogisk assistent og en stribe jobs som vikar på skoler og i børnehaver tog hun læreruddannelsen på UCL i Odense. Den uddannelsesmæssige baggrund er relevant på mange måder.

– Jeg kan særligt bruge alt det, jeg har lært om formidling på læreruddannelsen. Jeg har haft linjefagene dansk, religion og håndværk og design. Det er alle fag, som kan inddrages, konstaterer Jannie.

– Det, jeg synes er allermest fedt, er at fortælle børn om Guds ubegrænsede kærlighed. Børn er så gode til at tage imod det. Det gør voksne ikke så nemt. Meget i kristendommen kræver forklaring, men det gør kærlighed ikke, slutter Jannie.