LM styrker indsatsen blandt familier og singler

Lise Berggren Smidt

Lise Berggren Smidt er fra 1. januar ansat på halv tid som familiekonsulent i Luthersk Mission.

Tidligere Peru-missionær Lise Berggren Smidt er uddannet krops- og psykoterapeut, og ved siden af ansættelsen i LM har hun sin egen terapi- og foredragsvirksomhed på Østerbro i København.

”Som kristen terapeut er en af mine opgaver at hjælpe mennesker med at ’oversætte’, hvad Bibelen siger om ægteskab og familieliv, så det bliver klart, hvad det betyder for den enkeltes liv,” fortæller Lise Berggren Smidt til LMs hjemmeside.

En af de første opgaver, hun har kastet sig over, er at undervise på Godt begyndt-kurserne i København – et kursus over fire lørdage for ægtepar, der har været gift i to-syv år. Kurserne holdes i samarbejde med Indre Mission og Evangelisk Luthersk Mission.