Ung muslim ville døbes selv om familien truede ham

I mange år ønskede Bakari at blive døbt. Men hans familie truede med at bryde forbindelsen til ham. Da han skulle på universitetet, tog han springet og skiftede samtidig navn til Salomon.

Salomon med sin bibel ved julegudstjenesten.

En ung muslim blev juledag døbt i en kirke i det område af Afrika, hvor Udfordringen hjælper de kristne.

Den unge mand, Bakari, kommer fra byen Guider i det nordlige Cameroun. Han havde som barn haft kristne venner og skolekammerater. Han havde lagt mærke til de kristnes glæde. De sang, de marcherede, de opførte sketches og havde det sjovt sammen. Det var noget andet end den religion, som han selv var vokset op i.

Bakari kunne ikke lade være med at lytte med, når kristne snakkede. Han gemte sig også nogle gange, så han kunne høre, hvad der blev sagt inde i kirken. Sådan gik der flere år.

Præsten turde ikke døbe en muslim

En dag, da han som ung vovede sig ind i en kirke, hørte han budskabet om, at Jesus elskede ham og ville frelse ham. Dér besluttede han, at den store kærlighed ville han ikke afvise. Nu ville han være kristen.

En dag så han, at præsten døbte nogle nye kristne. Bakari spurgte, om han også kunne blive døbt. Men præsten afviste ham og sagde, at han jo var muslim, så det kunne ikke lade sig gøre. Præsten frygtede formentlig, at det kunne skabe ballade i byen, hvor flertallet er muslimer.

Læs resten af artiklen her på udf.nu