– Vi vil tage ansvar i samfundet

Når KFUM og KFUKs spritnye hovedbestyrelse træder ind i det nye år, står store opgaver i kø.

– Samfundet står med store problemer, hvor børn og unge mistrives i en perfektionskultur. Derfor er det vores ansvar som kristne at tilbyde relevante fællesskaber, fortæller KFUM og KFUKs landsformand, den 29-årige århusianer Martin Hejlskov Thomsen til Udfordringen.
En netop overstået verdenskonference for moderorganisationen YMCA i Århus og et landsmøde i Nyborg satte kursen for børne- og ungdomsorganisationen fra 1878.

– Da vi startede, var der en anden slags behov, som i dag er forandrede i formen, fortæller landsformanden.

– Vi holder fast i værdierne, når vi forandrer måden til tiden. Vi er konstant i dialog med børn og unge, så vi ved, hvad de går op i og taler om. Forstår vi ikke det, kan vi ikke gøre en forskel, mener Martin.

Læs resten af artiklen her på udf.nu