Benny Hinn

I forbindelse med Orla Lindskovs brevkasse i uge 6 spurgte en læser om det åndelige klima i Danmark og skrev bl.a.
”Jeg mener at have hørt, at efter at den berømte amerikanske evangelist, Benny Hinn, havde holdt nogle møder her i landet, skulle han have udtalt, at han aldrig mere ville tilbage til Danmark.

Han skulle have udtalt, at det åndelige klima var så hårdt her i landet, at Gud ikke kunne gøre undere. At landet ikke var modtageligt for Guds undere og for Helligåndens kraft.” Det er dog ikke rigtigt.

Pastor Asbjørn Kristiansen, som har været en af Benny Hinns to arrangører i Danmark, kan ikke bekræfte dette: ”Nej, faktisk var de fra Benny Hinns organisation meget ivrige for at komme tilbage til Danmark året efter, men vi sagde dengang nej tak, fordi den foreslåede dato faldt sammen med SommerCamp i Mariager, og vi ønskede ikke at forstyrre dette arrangement.

Jeg husker endda, at Benny Hinn efter første aften sagde, at han aldrig havde oplevet et så stærkt åndsnærvær en første aften. Folk kunne også mærke det helt nede bagved i Forum. En gæst på scenen blev jo også kastet et par meter bagud. Jeg har aldrig set noget lignende, siger Asbjørn Kristiansen.