’Jesus’ fra The Chosen har hovedrolle i ’Jesus Revolution’

Jonathan Roumie

Jonathan Roumie, der spiller Jesus i den bibelske dramaserie The Chosen, spiller hippie-evangelisten Lonnie Frisbee i filmen Jesus Revolution, som har premiere i USA den 24. februar.

Filmen om hippietiden i 1960’erne og 70’erne har et stærkt budskab til vor tid, mener Jonathan Roumie. ’Jesus Revolution’ viser nemlig, hvordan mange unge under ungdomsoprøret fik et møde med Jesus. ”Det handler om tro og håb og frelse og om at finde sin identitet i Gud,” udtaler Jonathan Roumie i et interview med Christian Headlines.

– Vi stiller alle de store livsspørgsmål som: Hvorfor er jeg her? og Hvad er meningen med mit liv? Hver eneste generation stiller dem, og de farer vild fra Gud, når de søger svaret. For hippierne i 60’erne og 70’erne var det LSD, narko og psykedeliske stoffer. Unge søger altid måder at identificere sig på. Men jeg tror, at når mennesker er nået til den erkendelse, at Gud er deres identitet, at Gud står bag deres identitet, så falder alt andet på plads, forklarer Roumie. Han mener, ’Jesus Revolution’ vil kunne hjælpe mange unge i deres søgen efter identitet og mening. Jonathan Roumie er meget begejstret for manuskriptet, som fortæller historien om ”den største åndelige vækkelse i de seneste 50 år”. Det var en fornøjelse at dykke ned i hippie-prædikanten Lonnie Frisbees liv, at få en oplevelse af hans ufuldkommenhed og hans passion for Helligånden, for Jesus og den vision, han havde, nemlig at bringe sin generation til Kristus, forklarer skuespilleren.