Kalder alle kristne til forenet bøn

Ole Madsen, Auning
auningforjesus@gmail.com

Januar måned har vist tænder som ikke før, eller jeg kan ikke huske, vejret har raset så meget som i år, men vi har ikke kun lokale problemer, vi har også i Ukraine. Men hvad gør man ved det? Vi er en lille nation, og hvad kan vi stille op imod klimakriser, eller at den store bjørn knurrer og bider fra sig? Jo, måske én ting, bøn og masser af det, samlet bøn. Hvis alle kirkerne står sammen i bøn, så kan Gud gøre undere.

Klimaet og krig

Det er ikke kun kysterne, der kan få problemer, også landbruget og andre fødevareproducerende. Men vi har jo også nogle grænser, der skal vogtes. Vi har krig i verden, og vi ved ikke, hvad det kan ende med. Er det ikke, når alt går godt herhjemme, at vi skal forberede os ved at samles i forenet bøn? I det hele taget er der ikke nok af grunde til at bede for verden og ikke kun lokalt?

Vi ved faktisk ikke, hvad fremtiden for Norden har i vente p.g.a. det, der sker i Ukraine. Er det ikke netop de kristnes ansvar at gå i bøn og samlet? Er det ikke på tide at lade forskellene ligge, hvad angår kirkerne? Hvis vi lader forskellene ligge, måske Gud vil se til os og sende den vækkelse, alle siger skal komme?

Kalder alle kristne ledere

Det står i jeres magt at gøre disse ting, hvis I blot vil. Arbejdet er stort, og arbejderne få, bed om arbejdere og enhed imellem kirkerne. Lad forskellene ligge, og lad os samles til bøn. I Norge har de bedehuse, måske en ide til Danmark? 1. Kongebog, kap. 18,41 (hvad hører du? Måske den vækkelse vi venter på? Eller?)