Haarder taler ved Kristelig Handicap-årsmøde i Vejle

Tidl. minister og folketingsmedlem Bertel Haarder (V) taler ved Kristelig Handicapforeningens årsmøde. Foto Steen Brogaard

Lørdag den 11. marts holder Kristelig Handicapforening årsmøde i Vejle Missionshus.

Foruden generalforsamling byder dagen på foredrag ved tidligere folketingsmedlem og politiker Bertel Haarder. Bertel Haarder har en søn, der blev multihandicappet efter en hjerneskade. Med baggrund i sin personlige erfaring og med sin lange erfaring fra den politiske verden vil han holde foredrag under overskriften:

“Ressourcer, muligheder og begrænsninger i en velfærdsstat, hvor er vi på vej hen?” Årsmødet starter med kaffe og generalforsamling. Efter frokost vil Bertel Haarder holde sit foredrag i to dele. Herefter følger musisk indslag samt afslutning.