Igen bibellæseplan til juniorer

Bibellæser-Ringen udgiver efter 4 år igen materiale til de 11-14 årige.

Den nye bibellæseplan er spækket med lækre detaljer og informationer.

Efter fire år uden er det nu igen muligt at få læseplaner fra Bibellæser-Ringen til junioralderen.

”Bibelen er en tyk bog, som kan være svær at komme i gang med. Hvor skal jeg begynde? Det vil BibelTrack hjælpe dig med”, fortæller introen til den nye læseplan.

Ny bibelåbner til tweens

– Mange bibelbrugere har fået deres første bibel i 11-14-års alderen, siger børnesekretær i Bibellæser-Ringen, Cecilie Thams Nord Hansen.

– Erfaringen viser, at det netop er i denne livsfase, de første spor bliver lagt til en fast, regelmæssig bibelbrug gennem hele livet. BibelTrack er en læseplan på fire hæfter til et år med henvisninger til bibeltekster og korte forklaringer, farverige illustrationer og opgaver, facts om svære ord og udtryk, temasider fx Fadervor, Bibelen og De Ti Bud og forslag til bedeemner og fast formulerede bønner.

Cecilie Thams Nord Hansen

Efterspørgsel på planer

For næsten fire år siden udgav Bibellæser-Ringen et nyt koncept ” Hæng ud med Gud”, som skulle hjælpe familier til at læse i Bibelen sammen.

– Brugerne er glade for familieplanen. Men det viste sig, at der stadig var efterspørgsel på læseplaner, som juniorer og teenagere kan læse selv, fortæller Cecilie Thams Nord Hansen.

– I den senere tid er vi gentagne gange blevet opfordret til at lukke hullet. Derfor har vi lavet en ny læseplan til en ny generation bibelbrugere”, fortæller hun.