Trods heksetrusler tog mange tusinde imod Jesus

GOD TV beskriver, hvordan lokale hekse havde prøvet at forhindre en kampagne i Somotillo, Nicaragua. Men tusinder samledes udendørs for at høre forkyndelsen om Jesus i det mellemamerikanske land.

– Nicaragua er moden til høsten, fastslog evangelisten Nathan Morris efter at tusinder havde taget imod Jesus under en kampagne i byen Somotillo.

Lokale hekse havde ellers prøvet at forhindre kampagnen fra Shake the Nations Ministries ved at forbande området, skriver Christian Headlines.
Ifølge God TV var det store arrangement i Somotillo det første af ialt 17 under “Buenas Nuevas Nicaragua-kampagnen”.

Hidtil største kampagne

Den evangeliserende kampagne er den største i SNM’s historie, og den foregår i et samarbejde med den lokale missionspartner Mountain Gateway.

– Helligånden har noget stort i gang i Nicaragua, siger evangelisten Nathan Morris fra Shake the Nations Ministries.

“Den indledende Buenas Nuevas Nicaragua-kampagne var ubeskrivelig – Helligånden var stærkt tilstede!” fortalte Nathan Morris. Evangelisten, som grundlagde Shake the Nations Ministries i 2006, skrev på Facebook:.

“… Nogle hekse havde forsøgt at placere ofre og forbandelser rundt omkring på jorden for at hindre folk i at komme og høre evangeliet. Men Løven af Judas stamme brølede, og djævelen blev besejret i nat! Der var tegn, undere og mirakler og tusinder omvendelser, som viser, hvilken magt Jesus Kristus har. Hvert knæ skal bøje sig! Somotillo for Jesus!”

Vækkelsesturné

Ifølge Morris er Nicaragua nu ”moden for evangeliet”. Han skal lede endnu fire vækkelsesarrangementer alene i marts-april. Det bliver i Chinandega (17.-18. Marts), i Leon (31. marts-1. april), i Esteli (den 14.-15. april) og i Ocotal (den 28.-29. april).

Også evangelisten Mauricio Canales fra Shake the Nations har udtalt sig om situationen i Nicaragua. Han siger, at “der bliver tilføjet nye sjæle til riget,” skriver Christian Headlines.

Kirkerne står sammen

Ifølge Morris er tusinder af kirker og tusinder af pastorer og ledere fra alle kirkeretninger kommet sammen i bøn om, at evangeliet om Jesus Kristus må blive forkyndt i landet Nicaragua.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Vi tror, at dette er et mandat fra himlen. Vi tror, at Helligånden allerede er ved at forberede hjerterne og folket i Nicaragua,” fastslår Nathan Morris.