50-året for fri abort i DK er en dødsdom

Benny Blumensaat,
Kirkegade 58,
6700 Esbjerg.

For at markere 50-året for fri abort i Danmark har foreningen Sex og Samfund og 24 andre organisationer lanceret Alliancen for fri abort. Hermed lancerer jeg Alliancen for stop abort! Endvidere tales der om en fejring af 50-året for den frie aborts indførelse i Danmark. Må jeg gøre opmærksom på, at indførelsen af den frie abort i Danmark har medført en dødsdom og udførelsen af samme på omkring 900.000 menneskeliv siden abortens indførelsen.

Der er absolut intet at fejre. Tværtimod, det er en skamplet og en forbrydelse mod Gud og det 5. Bud – ”Du må ikke slå ihjel”. At et land, der påkalder sig at være kristent, med politikernes og dronningens underskrift kan acceptere et sådant hensynsløst myrderi udfra påberåbelsen af kvindens ret tll at bestemme over sin egen krop, er forstemmende og tragisk, fordi det lille undfangede menneske jo har ret til livet, og fra undfangelsens øjeblik er et selvstændigt individ.

Kvinden har ingen ret til at skaffe sig af med det lille menneske. At moderlivet, som skulle beskytte det lille menneske, i stedet er blevet til henrettelsesstedet, hvor det brutalt bliver aflivet, er ganske enkelt den største forbrydelse, Danmark og menneskeheden har medvirket til i nyere tid.

At fejre en dødsdom på 900.000 menneskeliv er et udtryk for, hvor Gudsforladt et samfund Danmark er blevet, og hvor langt bort Danmark har bevæget sig fra ”livets kultur”, og hvor let det har været for aborttilhængere at få deres vilje, alt sammen fordi moral og etik, grundlagt på de kristne værdier, ikke længere eksisterer i vort land, hvilket har medført, at vi nu fejrer festen for livets afskaffelse.