Poul Langagergaard 75

Poul Langagergaard, som var generalsekretær i Indre Mission i 1982-1992, fyldte 75 den 5. maj. Han er nu ledelsesrådgiver og CEO i den digitale ledelsesplatform Evovia, ligesom han og hustruen, Jonna, stadig er aktive som frivillige i Helligåndskirken i Aarhus.

Tidligere generalsekretær for Indre Mission og leder af Menighedsfakultetet i Aarhus, cand. theol. Poul Langagergaard, fyldte 75 år den 5. Maj.

Poul Langagergaard var Indre Missions generalsekretær gennem 10 år fra 1982. Som nu 75-årig er han stadig aktiv som CEO i tech-virksomheden Evovia. For 17 år siden startede han virksomheden Musskema.dk, der for et år siden skiftede navn til Evovia. Virksomhed tilbyder hjælp til alle slags ledere og har modtaget 5 Gazelle-priser. I dag er der 18 ansatte, inklusive Poul Langagergaards søn, Joachim, der er medejer og direktør.

Poul Langagergaard og hustruen Jonna er frivillige i Helligåndskirken i Aarhus Vest, hvor Poul i 20 år har siddet i menighedsrådet og gennem 12 år har været valgt til provstiudvalget for Aarhus Vestre Provsti. Siden 2007 har Poul hvert år været rejseleder for en sognerejse fra Helligåndskirken, hvor man har set mange skønne dele af Europa og Israel.