Ny forstander på Rudehøj Efterskole

Kim Klokmose

Kim Klokmose (43) er ansat som ny forstander på Rudehøj Efterskole i Odder efter sommerferien.

Kim kommer fra en stilling som afdelingsleder i udskolingen på Midtjyllands Kristne Friskole i Herning, hvor han har været ansat i seks år.

Fra Herning til Odder

Kim ankommer til Rudehøj Efterskole med et godt kendskab til skolen, eftersom han allerede inden tiden som afdelingsleder i Herning gennem 11 år var ansat som lærer på Rudehøj Efterskole. Kim afløser Jacob Hørning, der har været forstander gennem de seneste 13 år. Privat er Kim gift med Dorte og far til to piger. Familien vil i forbindelse med jobskiftet rykke teltpælene op fra Herning og flytte ind i forstanderboligen på Rudehøj Efterskole.

Kim fortæller selv om sit valg af jobbet som forstander: ”Jeg glæder mig over igen at blive en del af Rudehøj, og jeg ser frem til at stå i spidsen for en fantastisk efterskole, der i kraft af en enestående medarbejderflok og gode rammer gør en forskel i de unges liv.” Bestyrelsesformand Vinnie Svinth Nielsen udtaler:

”Vi er utroligt glade for, at Kim bliver ny forstander på Rudehøj Efterskole. En efterskole er et komplekst økosystem med en stor personaleflok, en masse unge og ambitiøse mål om, at de unge får undervisning af høj kvalitet samtidigt med, at de bliver mødt og rustet til livet. Vi oplever Kims passionerede tilgang og kærlighed til skolen som en velsignelse og glæder os til den næste del af rejsen for vores skønne efterskole.”

Rudehøj er en kristen efterskole, der er startet af DanskOase.