Elon Musk anbefaler forældre at se ny film om kønsideologi

I dokumentaren ”What Is A Woman” fra 2022 udfordrer den politiske kommentator Matt Walsh og mediehuset Daily Wire det nye politisk korrekte kønsbegreb.

Dokumentarfilmen ”What Is A Woman?”, som havde premiere for et år siden, har haft over 170 millioner visninger. Efter først at være stemplet som ”hadefuld” på Twitter, bliver den nu anbefalet af Twitter-ejer Elon Musk.

I dokumentaren stiller politisk kommentator Matt Walsh og det konservative mediehus Daily Wire forskellige mennesker spørgsmålet: ”Hvad er en kvinde?” Twitters ejer, Elon Musk, har efter klager fra Daily Wire valgt ikke at stemple filmen som hadefuld. Tværtimod anbefaler han den på sin egen Twitter-konto med ordene: ”Alle forældre bør se den”.

Med et Twitter-stempel for ”hadefuldt indhold” ville dokumentaren få færre muligheder for at blive spredt. Modstanden skyldtes blandt andet, at dokumentaren ifølge transaktivister bruger ”fejlkønning”. Dokumentaren er nu blevet spredt via netaviser som The Daily Beast, Variety, NBC News, CNN, og National Review, oplyser The Daily Wire.

 

Se traileren nedenunder og klik her, hvis du vil se de første 15 minutter gratis.