Skuespilleren, der spiller Zebedæus, mødte Jesus

Nick Shakoour spiller Zebedæus i den populære bibelbaserede serie The Chosen.

Den kendte skuespiller Nick Shakoour fra serien The Chosen fortæller nu om sin trosrejse. Han havde aldrig før haft et personligt møde med Jesus, men det skete bag kulisserne under indspilningen af den bibelbaserede hitserie.

Nick Shakoour fik et møde med Jesus bag kulisserne under indspilningen af The Chosen.

Nick Shakoour, der spiller fiskeren Zebedæus, har fortalt Christian Headlines om den indflydelse, serien har haft på hans liv. Fiskeren Zebedæus er i Ny Testamente mest kendt som far til ”Tordensønnerne”, altså disciplene Jakob og Johannes.

Dygtige ikke-kristne med i produktionen

Skaberen og instruktøren af The Chosen, Dallas Jenkins, er selv evangelisk kristen. Men han er ofte blevet kritiseret for, at mange ikke-kristne medvirker i serien. Dallas Jenkins’ svar på denne kritik er, at målet altid er at ansætte den bedste person til hver enkelt stilling eller rolle.
Men nu har mødet med kristne medarbejdere på settet betydet en livsforvandling for manden bag Zebedæus.

Helligåndens ild

”Det har været en stor forandring,” udtaler Nick Shakoour til Christian Headlines. Skuespilleren fortæller, at han voksede op i et kristent miljø, men aldrig havde oplevet en personlig omvendelse. Han blev dog så berørt af de mange troende, som medvirker i The Chosen, samt af mødet med medspillernes venner, at han selv begyndte at søge Gud.

I The Chosen spiller Nick Shakoour fiskeren Zebedæus, der ifølge Ny Testamente var far til disciplene Jakob og Johannes.

“Det hele akkumulerede sig i september sidste år, hvor jeg blev inviteret til en kirkekonference.
Det næste, jeg oplevede, var, at en flok mennesker samlede sig omkring mig, de lagde deres hænder på mig og begyndte at bede,” fortæller Shakoour til Christian Headlines. “Og jeg oplevede, hvordan Helligånden kom ind i mig udefra, og det var, som om det satte min krop i flammer.”

Det havde været en helt overvældende oplevelse, tilføjede han. “Det føltes, som om alle mine organer blev brændt væk, og jeg blev vibreret og mikrobølget på samme tid,” siger han. “Det er den bedste måde, jeg kan beskrive det på.”

Føler ikke sult og tørst

Shakoour siger, at han nu føler sig som en ny person. “Jeg følte bogstaveligt talt, at jeg fik en helt ny krop – helt nyt altsammen,” siger han med tårer i øjnene, “men siden det er sket, har jeg ikke følt ​​sult, og jeg bliver ikke tørstig. Så nu må jeg hele tiden minde mig selv om at drikke vand og spise. Tidligere var jeg sådan en, der ville spise seks måltider om dagen til træningen.

… byggeholdet havde skrevet bibelvers på væggene
i kulisserne, før de malede dem.
Utroligt nok var det første hjem,
de skrev bibelvers i, netop Zebedæus’…

Og det er, som om Gud kommer og siger: ‘Nej, du har ikke brug for alle de seks måltider’.” “Mit sind er blæst bagover på grund af det, der er sket. Så showet har været en velsignelse, og jeg har elsket at optræde i det. Men det har bestemt også været en kanal til velsignelse for mig selv, og jeg kan slet ikke lade være med at tale om det.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Byggefolk skrev bibelvers på kulisserne

Shakoour fortæller, at han blev klar over, at en af de vigtigste byggemedarbejdere på settet af The Chosen havde bedt om, at en skuespiller ville konvertere.
Denne bygningsarbejder sagde også, at byggeholdet havde skrevet bibelvers på væggene i kulisserne, før de malede dem. Utroligt nok var det første hjem, de skrev bibelvers i, netop Zebedæus’.

“Han sagde: ‘Vi kom sammen som byggehold, og vi bad om, at en af ​​skuespillerne skulle modtage Helligånden, og at denne skuespiller ville blive et frø, der ville sprede evangeliet’,” siger Shakoour. “Der er sket den ene forbløffende ting efter den anden – både i og uden for showet,” tilføjer han.

Nick Shakoour og resten af ​​castet og crewet er i øjeblikket ved at filme sæson 4.


Artiklen fortsætter efter annoncen: