Flere muslimer end nogensinde før ser Jesus i drømme

– Det nytter at bede for muslimer, fastslår pastor James Bradford fra Assemblies of God.

To missionærer fra Assemblies of God rapporterer, at muslimer møder Jesus i drømme ’i niveauer, vi aldrig har set det før gennem 1.400 år!’

James Bradford, der er ledende præst ved Central Assembly i Springfield, Missouri, og missionæren Dick Brogden fortæller til netmediet Assemblies of God News, at Gud besvarer bønner fra kristne, der beder for muslimer, skriver CBN News. Det er ofte farligt at blive kristen i et muslimsk land, og der er kun få muligheder for åben evangelisering. Alligevel er der mange muslimer, som konverterer til kristendommen, netop fordi de har mødt Jesus i drømme.

”Jeg vil endda sige, at det er den normale oplevelse,” fastslår Dick Brogden. ”Det vil være korrekt at sige, at muslimer reagerer på Jesus på niveauer, som vi aldrig før har set det i 1.400 år.” ”Mange muslimer afviser islam, men de véd, at det at følge Jesus vil koste dem alt, men drømme om Jesus opmuntrer dem undervejs og giver dem den trøst, at Jesus vil være med dem – selvom det kan koste dem alt at følge ham,” tilføjer Dick Brogden.

Kvinde så Jesus bryde et brød

Bradford fortæller, at han deltog i et møde med kirkeledere i et muslimsk land. En af lederne delte et vidnesbyrd om en kvinde, der havde set Jesus i drømme.
”En kvinde havde forladt den muslimske tro, men hun var fuld af had og mistænksomhed over for kristne. Hun vidste ikke, hvad hun skulle gøre – hun bad Gud om hjælp,” forklarede han.

”En nat havde hun en drøm, hvor hun så en hyrde gå rundt ved en tom grav med en stav. Hyrden gik rundt om den et par gange, og så gik han direkte mod kvinden. Han havde et brød i hænderne, som han brød og tilbød hende, og mens han gjorde det, sagde han: ’Tag det og spis det, dette er mit legeme’.” Kvinden, som intet vidste om Bibelen, vågnede op og kontaktede en person, som hun vidste var kristen. ”Han viste hende i bibelen, hvor Jesus havde sagt netop disse ord. Kvinden tog imod Jesus som sin Frelser – og hun fortsætter med at tjene ham den dag i dag,” siger Bradford.

Saudiarabisk kvinde bad Jesus bevise, at han er Gud

Brogden fortalte en historie, der illustrerede, hvor langt Gud vil gå for at vise sin kærlighed til mennesker. Han fortalte, at en saudiarabisk kvinde havde en drøm om at komme til himlen, men frygtede, at det var djævelen, der narrede hende. ”Hun bad: ’Jesus, hvis du er den rigtige Gud, vil jeg se dig’,” fortæller Brogden.

”Senere, da hun passede sine får i ørkenen, fandt hun et vandhul. Hun bøjede sig ned for at drikke og kiggede ned i vandet og så i spejlingen en stor mand stå bag hende. Han holdt en hyrdestav, og han smilede. Hun stak hånden ned i vandet, men der var ingen. Men da hun igen kiggede i vandet, så hun igen denne enorme hyrde.”

Kvinden var rædselsslagen og løb hjem til sin søster, som var troende, og fortalte hende, at Jesus havde bevist, at han er Gud. Men kvinden tvivlede stadig, så hun bad Herren om endnu et bevis. Hendes mor var en krøbling, bundet til sin stol, ude af stand til at gå. Hun bad: ’Jesus, hvis du er ægte og sand Gud, så helbred min mor og lad hende stå og gå!’


Artiklen fortsætter efter annoncen:Straks rejste hendes mor sig og begyndte at gå rundt. Søsteren slog hænderne op i overgivelse og råbte: ’Jesus, jeg tror, ​​jeg tror!’

Bøn for muslimer

Bradford og Brogden opfordrer troende til at fortsætte med at bede, fordi mange af verdens muslimer stadig mangler at møde Kristus. De minder om, at ud af hele verdens befolkning på 8 milliarder vurderes 3,15 mia. at være unåede med evangeliet.