Fin og letlæst genfortælling

Det lille hæfte ’Bibelen på 48 sider’ er et sammendrag af Bibelens store fortælling.

Med fokus på at vise, hvordan Det Gamle og Det Nye Testamente hænger sammen, tydeliggøres budskabet om Jesus som den røde tråd. Fra Det Gamle Testamente får vi en opsummering af skabelse, syndefald og løftet til Abraham, som både jøder, kristne og muslimer anser som deres stamfar. Vi hører om kongerne Saul, David og Salomo, og om hvordan israelitterne igen og igen svigter Gud.

De ender derfor under fjendtlige magthaveres herredømme, alt i mens længslen efter Messias vokser. Det fører læseren videre til Det Nye Testamente, hvor både Jesu fødsel, påske, pinse, Paulus og løftet om en ny himmel og en ny jord berøres. Det er ganske imponerende, hvad forfatter Linda Alexandersson får med og genfortalt på de 48 sider. Det er en både letlæst og spændende opsummering af Bibelens røde tråd og velegnet til konfirmander, unge og enhver anden, som ønsker en indføring i Bibelen og dens hovedfortællinger.

’Bibelen på 48 sider’ er udgivet på Forlaget Eksistensen, fint illustreret og koster 48 kr.