Taler på SommerOase udgiver bog om enorm kirkevækst

Victor John skal tale på SommerOase 2023.

Den indiske præst Victor John, som skal tale på SommerOase, har sammen med Dave Coles fra USA udgivet en bog om en helt utrolig kirkevækst gennem husmenigheder.

Bogen ”Bhojpuri Breakthrough” er nu blevet oversat til dansk af fire personer fra Karlslunde Strandkirke, og den har fået titlen ”Guds riges Gennembrud. Med multiplikation af ledere, disciple og huskirker i tusindvis”. En af oversætterne, Ib Alstrup, fortæller om bogen, der udkommer til salg på SommerOase:

”Bogen handler om en fantastisk kirkeplantningsbevægelse, der har nået hundredtusinder med evangeliet i det nordlige Indien de seneste godt 20 år.”

Som Apostlenes Gerninger

Den danske udgave af Victor Johns bog, Bhojpuri Breakthrough. A Movement that Keeps Multiplying, kan købes på SommerOase.

En række danske og internationale kirkeledere har anbefalet bogen varmt. Peter Tingleff, der er sognepræst og leder af Kirke på vej, oplevede selv bhojpuri-bevægelsen i Indien i 2014. Han beskriver det ”som at gå rundt inde i Apostlenes Gerninger”. Også Vibeke Hauge Førrisdahl, der er generalsekretær i Mercy Ships Danmark, anbefaler bogen: ”… denne bog af Victor John og Dave Coles [er] relevant læsestof til inspiration og læring for os, der sulter efter at se Guds virke i vores hverdag og få livsforvandlende møder med Gud. Dette er hverdag i Indien.”

Ud over at tale tirsdag aften skal Victor John desuden holde et par eftermiddagsseminarer under SommerOase.