Aarhus Bykirke er en del af Aarhus Festuge

Aarhus Bykirke lægger lokaler til, når det populære band Northern Assembly giver koncert med sange fra deres helt nye album, som udkommer senere i 2023. Koncerten er en del af Aarhus Festuge, men for kirken handler det også om at åbne dørene til troens virkelighed.

Til koncerten i Aarhus Bykirke deltager også et kor i koncerten. Foto: Pressefoto

Fredag den 1. september er der fest i Aarhus Bykirke, når indie/folk gruppen Northern Assembly giver koncert i anledning af Aarhus Festuge.

I løbet af de seneste fem år har Northern Assembly udviklet en voksende og stabil fanskare. I januar 2018 udkom bandet med debutalbummet ’Death, Won’t You Marry Me?’, som blev fulgt af en Danmarks-turné – med blandt andet Tønder Festival og SMUKfest på plakaten. Også i Sydkorea vakte orkestrets indie/folk-lyd interesse, hvilket førte til endnu en turné.

I 2019 kom så kvartettens andet album ’Closer Together’, som blandt andet modtog fem stjerner fra musikmagasinet GAFFA og derudover blev et af årets mest afspillede albums på P5. Northern Assembly har igennem årene spillet over 150 koncerter i ind- og udland, hvor de har høstet stor anerkendelse. Det har alt sammen været medvirkende til at placere gruppen i toppen af den talentfulde, danske folk-scene.

Læs resten af artiklen her på udf.nu