Kvindekonference sætter mere fokus på netværk

Dr. Lavanya Dua fra Equippers Church Surrey i England.

Den 10. – 12. november er der kvindekonference i Kolding for kvinder i alle aldre. I år kan deltagerne se frem til besøg af Dr. Lavanya Dua samt forøget fokus på at facilitere netværk, som rækker længere end weekendens fællesskab. Desuden taler to helt unge kvinder på konferencen, som er arrangeret af Kvinder i Netværk.

– Et af de nye tiltag i år bliver mere fokus på det at være netværk. At vi ikke blot er kvinder på konference, men kvinder i netværk. At man ikke bare er på en konference, hvor man bliver fyldt på hen over en weekend, men at der er noget varigt, man kan tage med derfra, siger Berit Pedersen fra ledergruppen.

– Derfor bliver der samlinger hen over kaffen lørdag eftermiddag med mulighed for at netværke. Der vil være borde med forskellige emner. Deltageren kan så sætte sig, hvis der er et af emnerne, som de har en interesse eller brand for, og der møde andre kvinder med samme brand. Det kan være emner som ’Jeg vil gerne blive bedre til at læse mere i Bibelen’ eller hvis man fx brænder for mission. På den måde håber vi at kunne facilitere nogle netværk, som vokser videre i deltagernes hverdag. Idéen til at facilitere netværk opstod en dag, da Berit talte med en ung iværksætter, som for første gang delte sine visioner om at starte et tøjmærke med kristne slogans.

– Hvad kan Kvinder i Netværk gøre for dig, spurgte Berit den unge iværksætter, og herfra udviklede ideen sig.

Talere fra udlandet

Deltagerne kan se frem til et gensyn med Ashley Lane fra Tennesse, Nashville, som var med på sidste års konference, hvor hun med eksempler fra sit eget liv inspirerede til et liv under Helligåndens ledelse. Fra Equippers Church Surrey i England kommer Dr. Lavanya Dua. Inden hun blev præst i kirken, var hun praktiserede læge i mere end 30 år.

Lavanya har en unik viden om mental sundhed, helbredelse og udfrielse. Hendes passion er at hjælpe mennesker til følelsesmæssig og fysisk helbredelse samt frihed fra angst, depression og negative tankebygninger. Alt igennem en kombination af bibelske sandheder, den seneste viden­skab og en erfaring af Guds helende kraft.

Johanna Pedersen (20) og Cecilie Roswall (21) er trods deres unge alder ikke uerfarne talere. Privatfoto.

Unge talere

Når Johanna Pedersen (20) og Cecilie Roswall (21) går på podiet lørdag formiddag, bliver det ud fra ønsket om at fortælle om tro ud fra et ungt syn.

– Helt lavpraktisk så ønsker jeg at være med til at udfylde de huller, jeg selv har oplevet i overgangen mellem at være troede, fordi min familie er det, og selv finde ud af, hvad jeg troede. Dem, jeg havde at snakke med om tro, var fra min mors generation. Jeg manglede nogle at se op til med et ungt syn, fortæller Johanna.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Vi ønsker at skabe rum for de dybe samtaler, som kommer helt ind til kernen. Hvad er det, der forvandler? Hvordan kan unge få bugt med ting som angst, stress, overforbrug, kravet om det perfekte m.m. Vi ønsker at være med til at bryde det perfekte billede af, hvordan vi skal være – også som kristen, siger Johanna, som også kommer til at bruge sine egne erfaringer i sit oplæg. På spørgsmålet om, om deres budskab mest er til de unge, svarer Johanna:

– Vi håber at give et indblik til mor-generationen, og så deler vi bibelske sandheder, som jo er for alle.
Cecilie og Johanna mødte hinanden på efterskole og har tidligere talt sammen til ungdomsgrupper. Johanna har også flere gange talt sammen med sin mor Berit til bl.a. Aglowmøder og ved kvindekonferencen i Randers i foråret.

Konferencen med navnet ’Bold & Beautiful – Rise’ holdes i Samværket, Lykkegårdsvej 100, i Kolding. Man kan læse mere og tilmelde sig på kvinderinetvaerk.dk.


Artiklen fortsætter efter annoncen: