Film fra kristne mediefolk vises nu i danske biografer

Jim Caviezel har hovedrollen som FBI-agenten Tim Ballard, der satser alt for at bekæmpe trafficking med børn.

Først lød det, at ’Sound of Freedom’ fra Angel Studio (The Chosen) ikke kom til Danmark. Men grundet stor efterspørgsel lykkedes det alligevel filmen, der sætter fokus på trafficking af børn, at finde vej til de danske biografer. Den 2. november havde den premiere.

’Sound of Freedom’ er produceret som en krimi-thriller baseret på den virkelige Homeland Security-agent Timothy Ballards kamp for at redde to handlede børn. Ballard sættes på en sag om to kidnappede søskende, der er blevet smuglet ud af Columbia. Da han på et tidspunkt tages af sagen, beslutter han at satse alt for selv at fortsætte kampen for de forsvarsløse børn. I hovedrollen ses Jim Caviezel, også kendt fra filmen The Passion of the Christ.

Filmen har haft stor succes i USA og har fået flotte seeranmeldelser. Ligesom med tv-serien The Chosen har Angel Studios lavet et ’pay it forward’ system, så folk med begrænset økonomi også har mulighed for at se filmen i biografen.
Læs mere om filmen, og hvor den vises på angel.com/freedom og kino.dk.