Hr. Flimmers forfattere forbereder fin flimmerbog som julegave

Hans Jørgensen og Denis Emanuel Damborg med forsiden til deres nye bog..

I deres unge dage var Hans trommeslager og Denis sanger i det københavnske Emanuel-band.

De lavede også en sort-hvid tegneserie for sjov til Udfordringen i 90’erne – men så skete der så meget, og Hans blev politimand på Sjælland og Denis vognmand i Jylland. Men for to år siden foreslog undertegnede dem at genoptage deres tegneserie – til Udfordringen og lokalavisen, hvor vi godt kunne bruge lidt humor. De to gamle venner gik i gang igen for sjov med deres oprindelige serie om en lidt doven Hr. Flimmer.

Han bor hjemme hos sin mor, ligesom en anden Fleksnes, og hun laver det meste, mens han for det meste sidder i sin gamle lænestol og kigger på flimmerkassen. Denis rystede hjernen og fandt på nogle nye idéer, og Hans anskaffede sig et tegneprogram, så serien kunne blive flottere i farver. Og det har de nu moret sig med i to år.

Henri Nissen i Hr. Flimmers lænestol som tak for opfordringen

For nylig mødtes vi i København og aftalte at samle godt hundrede striber i en tegneserie-bog, som udkommer til 1. december. Da kvaliteten af deres serie overgår andre danske serier, er der en god chance for, at Hr. Flimmer fremover finder vej fra vores ugeavis til de store danske dagblade. Men i første omgang satser de på, at bogen kan bruges som mandelgave eller julegave. Bogen kan bl.a. købes på netboghandlen Hosianna.dk og naturligvis på avisen.