Mads Fuglede lancerer Verdensranglisten på Christiansborg

Mads Fuglede (V)

Open Doors og politikeren Mads Fuglede (V) inviterer til lancering af World Watch List 2024 den 17. januar på Christiansborg.

Millioner kristne oplever alvorlige eller ekstreme krænkelser af deres trosfrihed. Det fremgår også af den nyeste version af Verdensranglisten. Den 17. jan. 2024 samler Open Doors danske politikere og repræsentanter fra den forfulgte kirke til oplæg og debat om, hvordan vi sammen kan arbejde for at beskytte og fremme kristne minoriteters trosfrihed globalt.

Open Doors oplyser, at det foreløbige program er som følger:

Kl. 13.00: Velkomst ved Mads Fuglede (V).
Kl. 13.10: Offentliggørelse af World Watch List 2024 ved Open Doors’ generalsekretær Jens Kristian Lund Jensen.
Kl. 13.25: Oplæg om Enheden for Religions- og Trosfrihed ved særlig repræsentant for religions- og trosfrihed, Karen Grønlund Rogne.
Kl. 13.30: Politisk debat: ”Hvad kan Danmark gøre ved kristendomsforfølgelserne?” (og hvordan sikrer vi, at danske udviklingsmidler også tilgodeser de forfulgte kristne i verden?) med deltagelse af: Katrine Daugaard (medlem af folketinget for LA), Lise Bech (DD), Helle Bonnesen (C) og Mads Fuglede (V) og Jens Kristian Lund Jensen. Anders Ellebæk Madsen modererer debatten.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding til Open Doors.