Bedehus DK inviterer til Bedeugen 2024 i uge 5

Der vil være national forbønssamling i Kolding den 29.1.- 2.2.

Bent Christiansen

Temaet ”Tag vare på landet” danner ramme for undervisning og bøn ind i en verden præget af voldsom uro, demonstrationer, antisemitisme og krig, skriver Bedehus Danmark i en pressemeddelelse.

Under bedeugen vil Danmark være i fokus. Men det samme gælder den voldsomme lidelse og smerte, som krigen i Ukraine og Israel og Mellemøsten fører med sig for millioner af mennesker. Der bliver undervisning både af danske talere samt undervisere fra udlandet, bl.a. Schweiz.

Guds inspiration i dag

Bedeugen vil også have fokus på Guds vejledning i dag: Hvor er vi på vej hen, hvad er aktuelt, og hvad er Guds profetiske ord og inspiration til os i dag?
Forbønsdagene holdes ligesom i tidligere år på højskolen Acts Academy i Kolding. For evt. yderligere oplysninger kan man kontakte Bedehuse Danmark på e-mail (bedehus.dk.info@gmail.com) eller Mobil 20810113 og 53663033.

Pris for deltagelse vil fremgå af Højskolens hjemmeside, hvor man også kan tilmelde sig på: https://www.actsacademy.dk//kurser. Lederteamet er: Kresten Holmsgaard, Peter Tinggaard, Inger Porsen, Frede Verner Hansen, Bent og Birthe Christiansen, Lucinda Rasmussen og Rakul Kristiansen.