Økumenisk Ansgargudstjeneste i Multihuset Haderslev

Pastor Raymond Marquardt fortæller om Frikirken i Multihuset.

I år er det frikirken Multihuset i Haderslev, der lægger hus til den årlige fælleskirkelige Ansgargudstjeneste. Det sker søndag den 28. januar om eftermiddagen.

Arrangementet starter med kaffe fra kl. 15.00, hvorefter pastor Raymond Marquardt med ord og billeder vil fortælle historien bag Frikirken i Multihuset. Fra kl. 16.00 er der gudstjeneste, før arrangementet slutter med rundvisning i Multihuset.

Ansgargudstjeneste

Siden 2017 har Haderslev Stift holdt en årlig fælleskirkelig ”Ansgargudstjeneste”. Navnet er valgt til minde om Nordens apostel Ansgar, som bragte kristendommen til Danmark. Dermed peger navnet på det, vi har tilfælles i vores kristne tro. Den årlige gudstjeneste lægges altid så tæt som muligt på Kyndelmisse (2. februar), samt Ansgars dødsdag den 3. februar.

Gudstjenesten finder i år sted i Multihuset, Hirsevej 9 i Haderslev.