Shia LaBeouf er blevet konfirmeret i den katolske kirke

Skuespilleren Shia LaBeouf ses her ankomme til Hollywood Film Awards den 3. nov. 2019 i Beverly Hills, CA.

Den 37-årige skuespiller Shia LaBeouf valgte at blive en del af kirken, efter at en filmrolle som ”Padre Pio” gav ham kærlighed til den katolske tro.

Shia LaBeouf blev konfirmeret nytårsaften ved en gudstjeneste i Old Mission Santa Inés Parish i Solvang, Californien, Capuchin-sognet, hvor han tidligere havde opholdt sig for at forberede sig til sin rolle som franciskanerbror i en film om ”Padre Pio”. Padre Pio var en helgen fra det 20. århundrede, som blev kendt for sin ydmyghed og sit store arbejde blandt fattige. Mange mirakler fandt sted gennem hans virke.

Mens filmen blev optaget, begyndte Shia LaBeouf at få kærlighed til den katolske kirke. Det førte til, at han begyndte at tage konfirmationsundervisning, og han blev konfirmeret 7 måneder senere. Skuespilleren blev konfirmeret af biskop Robert Barron. Hans ven, Broder Alexander Rodriguez, fortalte Catholic New Agency, at skuespilleren ønsker at blive diakon ”engang i fremtiden”.

Glæde i den katolske kirke

I den katolske ”Capuchin Friars’ Western American Province” kirke er de glade for Shias beslutning:

– Han er startet på en åndelig rejse, der har fået ham til at omfavne den katolske kirkes lære. Hans beslutning om at gå helt ind i kirken er et vidnesbyrd om hans oprigtige ønske om at vokse i sit forhold til Gud og efterleve evangeliets værdier. Vi er ydmyge og taknemmelige for at gå sammen med Shia på hans åndelige rejse.

Shia LaBeouf blev berømt som skuespiller i film som ”Transformers”, ”Fury” og ”Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”, men han har også haft en del kontroverser og været i problemer med loven flere gange. Han står i øjeblikket over for en retssag mod sin ekskæreste, som har anklaget ham for at være fysisk voldelig. En retssag er foreløbigt fastsat til oktober 2024.