Teolkursus på Menighedsfakultetet om ”Skabelse og inkarnation”

Fra tirsdag den 16. januar til fredag den 19. januar holder Menighedsfakultetet i Aarhus teolkursus. Kurset holdes i samarbejde med Dansk Bibel-Institut i København.

Kurset indeholder blandt andet seminarer, foredrag og festgudstjeneste og er fordelt på ikke mindre end 13 forskellige oplægsholdere. Heriblandt forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen, der tirsdag aften skal fortælle om menneskesynet i skønlitteraturen. En af kursets hovedtalere er Knut Alfsvåg, der er professor i Systematisk Teologi ved VID vitenskapelige høgskole. Han skal tale onsdag, torsdag og fredag eftermiddag over emnet ’Skabelse og inkarnation’.

Onsdag, torsdag og fredag formiddag underviser tidligere generalsekretær i Israelsmissionen Bodil Skjøtt i udvalgte tekster fra Johannesevangeliet.
Læs evt. mere på teologi.dk.