Agapes landsleder stopper

I 11 år har Annette Bech Vad været landsleder i Agape. Annette har nu valgt at opsige sin stilling som landsleder for at give stafetten videre og fokusere på noget nyt.

Om sit valg siger Annette selv:

– Jeg vurderer, at tiden er inde til at rette min opmærksomhed mod noget nyt, og det gør jeg med en kæmpe taknemmelighed til Gud og til mennesker over alt det, jeg har fået gennem arbejdet i Agape.
Annette lægger vægt på, at det ikke har været en nem beslutning at opsige sin stilling i Agape:

– Jeg har gennem 11 år fået mulighed for at arbejde med det, jeg brænder så meget for: Menneskers trivsel, lederskab, diakoni og sjælesorg. Ikke mindst har jeg fået lov at arbejde sammen med fantastiske mennesker, som jeg har lært utroligt meget af. Sammen har vi givet hjælp og inspiration til mennesker og til fællesskaber.

Agapes formand, Heine Holmgaard, havde ønsket, at Annette fortsatte som landsleder længe endnu. Samtidig udtrykker han stor taknemmelighed for alt det, Annette har udrettet i sin tid som landsleder. Annettes fremtid er i skrivende stund ikke afklaret.

Om Agape:

Agape er en forening, hvis mission er at give hjælp og inspiration til livet ved at udøve og fremme kirkeligt socialt arbejde (diakoni). De tilbyder kurser og foredrag om relevante emner indenfor det diakonale, men har også både rådgivning og terapi for par og enlige med udfordringer i tilværelsen. Agapes værdigrundlag er det kristne livs- og menneskesyn.

Læs mere om Agape på agape.dk