Fire nyansatte i Mission Afrika

Mette Strøm og Jonathan B. Delfs er blevet ansat som konsulenter i Mission Afrikas genbrugsafdeling.

Mission Afrika bød den 2. januar velkommen til fire nye medarbejdere.

To genbrugskonsulenter

Genbrugsafdelingen har ansat to konsulenter: Jonathan B. Delfs og Mette Strøm, som skal være med til at sikre fortsat vækst i genbrugsbutikkerne rundt om i landet og ikke mindst også trivsel blandt de frivillige. Både Jonathan og Mette glæder sig over at være blevet en del af Mission Afrika og ser frem til at komme ud i butikkerne og samarbejde med de mange frivillige, hedder det i en pressemeddelelse.

Rikke Dirksen Nielsen er ansat som mødeholder.

To kommunikations medarbejdere

De to andre ansatte er ansat i kommunikationsafdelingen, hvor Mission Afrika arbejder på at blive mere synlig og komme mere i dialog med ”Kirke Danmark” om mission. Rikke D. Nielsen er ansat som mødeholder, og hun udtaler: “Jeg glæder mig over at være en del af en organisation, som samarbejder med kristne kirker i Vestafrika. Selv om vores livsvilkår er meget forskellige, har vi så meget at lære af hinanden.”

Sara T. Morthorst er ansat som ungdomssekretær – hun vil det første halvår af 2024 være deltidsansat, mens hun færdiggør sit kandidatstudie i Islam og arabisk, hvorefter hun går på fuldtid. Sara “brænder for at udbrede kendskabet til Mission Afrikas internationale arbejde og håber at se flere unge, der tager del i Guds mission, rejser ud og oplever at blive ændret for livet i mødet med mennesker, kultur og tro.”

Sara T. Morthorst er ansat som ungdomssekretær.

Rikke og Sara har blandt andet brugt noget af januar i Cameroun for at få et konkret indtryk af missionsarbejdet. De er nu klar til komme rundt i Kirke Danmark for at inspirere, udfordre og opmuntre til mission, skriver Mission Afrika i pressemeddelelsen.