Gospel-foredrag i Randers

Reverend Mike er kunstnernavnet for musikeren Mikael Abildtrup Olesen.

Søndag den 25. februar kl. 19.30 kan man opleve musikeren og historiefortælleren Reverend Mike, når Kronjyllands Frimenighed, Grenåvej 34, Randers inviterer til koncertforedrag.

Et koncertforedrag om gospelblues er gospel og bluesmusik blandet med masser af anekdoter, latter og sang, oplyser Rolf Weber, der er formand for bestyrelsen i Kronjyllands Frimenighed i en pressemeddelelse. Om koncertforedraget fortæller han videre:

– Du vil blive underholdt, og du vil møde den moderne musiks rødder. Du vil høre om slaveriets smerte, glæde og håb, og du vil selv få mulighed for at synge noget gedigen old school gospel.

”Reverend Mike”

Reverend Mike er en alsidig musiker, der anvender en række forskellige musikinstrumenter: Fra en 90 år gammel akustisk guitar, der emmer af autenticitet, til en hjemmelavet Diddley bow – et enkelt-strenget instrument – elektriske guitarer, mundharmonika og en resonatorguitar, der bidrager til at forme hans unikke og hjertevarme lyd.

Koncertforedraget er for alle musikelskere og kulturinteresserede, som via Reverend Mike får en mulighed for at forstå og værdsætte den musikalske skat, der er skabt gennem fusionen af blues og gospel.

– Tag del i denne enestående oplevelse og lad musikken føre jer på en rejse fyldt med glæde, håb og hjertevarme, slutter pressemeddelelsen.Entre kr. 50.