NFL-træner så 70 spillere blive døbt – og deltog selv i March For Life

Jim Harbaugh og Michigan Wolverines har netop vundet mesterskabet i amerikansk fodbold. Men træneren har også oplevet en ”mini-vækkelse” blandt sine spillere.

Cheftræner Jim Harbaugh deltog i ”March For Life” få dage efter at hans hold, Michigan Wolverines, havde vundet det amerikanske mesterskab. Nu skal han arbejde for et hold i NFL, den højeste division i amerikansk fodbold.

Titusindvis af pro-life-tilhængere deltog i den 51. årlige March For Life i et sneklædt Washington D.C. sidste weekend.

”Stedet er fyldt med unge mennesker, som det altid er, og de er de bedste ambassadører for livet. De er så entusiastiske,” udtalte March For Life-præsident Jeanne Mancini til DailyMail. Også Jim Harbaugh, som netop har underskrevet en femårig kontrakt som cheftræner for Los Angeles Chargers, dukkede op under March for Life til stor begejstring for de øvrige deltagere.

Taler de ufødtes sag

Knap to uger tidligere, den 8. januar, havde Jim Harbaugh ført sit Michigan-hold til et historisk nationalt mesterskab ved at vinde over Washington. Cheftræneren har tidligere sagt til sine spillere og medarbejdere i Michigan, at hvis nogen af ​​dem skulle opleve en uplanlagt graviditet, ville han selv og hans kone gerne overtage barnet.

”Lad det ufødte barn blive født, og hvis du på det tidspunkt ikke føler, at du kan passe det, og du ikke har midlerne til det, så tager Sarah og jeg den baby,” udtalte Jim Harbaugh i 2022.

”Jeg har fortalt [dem] det samme, som jeg fortæller mine børn,” sagde Jim Harbaugh til sportskanalen ESPN.

Vækkelse blandt spillerne

I forbindelse med March for Life fortalte Jim Harbaugh både overraskende og glædeligt nyt fra sit tidligere hold: Langt størstedelen af de mere end 100 spillere kom til tro sidste år, fortalte Jim Harbaugh til journalist og sportskommentator Jon Root. Jim Harbaugh taler om en ”mini-vækkelse” i sit tidligere team, hvor 70 spillere besluttede sig for at blive døbt i 2023.

Takker Gud

En af ​​de Michigan Wolverines-spillere, der har talt åbent om sin tro på Jesus, er Donavan Edwards. Efter at have vundet det nationale mesterskab for collegehold takkede Donavan Edwards Gud med ordene:

”Jeg takker Gud for at have tilladt mig at spille denne sport. Da jeg var 17 år gammel, boede jeg hos min bedstemor. Vi læste konstant fra Bibelen og talte om det. Det var der, alting startede for mig. Mit ultimative mål i dette liv er ikke at samle rigdom. Mit mål er i sidste ende at høre: ’Godt gået, du, som er Den Højestes gode og trofaste tjener’.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Ifølge Jim Harbaugh arbejder Helligånden både i og gennem holdet. ”Det sidste år har været en åndelig rejse for vores team, og vi skylder Gud og vores Herre og Frelser Jesus Kristus alt,” udtalte han ved dette års March for Life i Washington D.C.