Stor opbakning til støtte arrangement for Israel

Joan Pehrsson
Thisted

Så dejligt at læse om den opbakning, der var ifb med støtte-arrangement for Israel d. 14. jan. d.å. i København. Dejligt, at Udfordringen var med, og derved kunne give os læsere et lille indtryk af dagens forløb. Desværre kunne jeg ikke selv deltage på dagen, men kunne i stedet glæde mig over at læse i Udfordringen, hvor mange, der deltog og dermed viste Israel, at vi også her i Danmark står op for landet og det jødiske folk.

De står ikke alene, og vore tanker går til de gidsler, der stadig er i fangeskab hos Hamas i Gaza. “Lidt malurt tillader jeg mig dog at hælde i bægeret” og det er det spørgsmål, Ole Andersen bliver stillet: “Men kan du ikke godt forstå….” Det kunne godt være udeladt.

For lytter man til det jødiske folk, hører sorgen i deres stemmer og ser smerten i deres øjne og midt i det håbet for fred og så endda har overskud til at have medfølelse for civile tab i Gaza, er spørgsmålet lidt malplaceret. Her kan jeg kun sige tak til Ole Andersen for hans fine måde at svare på. P.S. Skulle der blive et nyt støtte-arrangement for Israel, vil jeg foreslå en fælles bustransport. For jeg kunne tænke, at flere gerne ville deltage. Sender et Shalom