MAF tilbyder flyvende foredrag

MAF betjener hele 1.400 organisationer – en af dem er Folkekirkens Nødhjælp. Det humanitære flyselskab opererer med 116 små propelfly, der lander på over 1.000 korte landingsbaner i isolerede områder.

Et foredrag fra MAF giver udblik til den store verden, hvor det humanitære flyselskab flyver med nødhjælp, medicin og bibler til isolerede mennesker i 24 udviklingslande.

MAF tilbyder at komme ud i kirker og sognehuse og fortælle fx om syge, der kommer hurtigt på hospitalet, børn, der får skolematerialer og kirker, der modtager bibler og kristen litteratur. Historier, der giver perspektiv på tilværelsen herhjemme.

– MAF gør, at man når ud til nogle mennesker, man ellers ikke ville have nået, fortæller biskop Henrik Stubkjær til MAF.dk ud fra sit tidligere engagement som generalsekretær for Folkekirkens Nødhjælp.