Open Doors ansætter frikirkepræst som områdeleder for Østdanmark

Hasse Falk Hansen

Den 1. maj starter Hasse Falk Jakobsen sin ansættelse hos Open Doors Danmark og Færøerne i en nyoprettet stilling som områdeleder for Østdanmark.

Stillingen er nyoprettet, men Hasse Falk Hansen har mere end 25 års erfaring fra den kirkelige verden. Det skriver Open Doors Danmark og Færøerne, der arbejder blandt forfulgte kristne, i en pressemeddelelse.

Områdeleder skal styrke arbejdet i Østdanmark

”Det er en stor glæde, at vi nu kan styrke arbejdet i Østdanmark med en områdeleder, der sammen med alle de frivillige kan nå ud til flere kirker, missionshuse, skoler og foreninger med budskabet om, at kristne mange steder er forfulgte, men ikke forladte,” siger Jens Kristian Lund Jensen, generalsekretær i Open Doors Danmark og Færøerne.

Generalsekretæren fortsætter:

”Vi har en del frivillige foredragsholdere i Østdanmark, og selvom de gør et godt stykke arbejde, kan de ikke nå rundt til alle de steder, hvor vi gerne vil fortælle om arbejdet for forfulgte kristne. Derfor ansætter vi nu Hasse, der med sit hjerte for de forfulgte kristne, sit brede netværk i det kirkelige landskab og sin lange erfaring som præst gør ham særdeles velegnet til opgaven som områdeleder.”

25 år som præst

Hasse Falk Jakobsen har gennem flere end 25 år været præst i forskellige frikirker, og det økumeniske har altid ligget hans hjerte nær. Således har han været involveret i både Evangelisk Alliance, det fælleskirkelige Himmel og Jord-telt på Folkemødet, Himmelske Dage samt FrikirkeNet, hvor han frem til den 1. maj har en deltidsansættelse som vicegeneralsekretær.

”Jeg har flere gange rejst til områder, hvor kristne er forfulgte, og det har hver gang gjort et meget stærkt indtryk på mig. Derfor opfatter jeg det som en stor gave og en kæmpe glæde, at jeg får lov til at arbejde med Open Doors’ netværk i Østdanmark for at øge kendskabet til netop den forfulgte kirke,” udtaler han.

Stillingen som områdeleder for Østdanmark er på 75 procent – derudover fortsætter Hasse Falk Jakobsen sit virke som præst i Københavns Frikirke, hvor han er ansat på deltid.


Artiklen fortsætter efter annoncen: