Næsten fyldt på Plus-Oase

Mandag aften på Plus-Oase vises den nye ’Jesus Revolution’-film om hippie-bevægelsen, der nok vil få en del af deltagerne til at mindes ”gamle dage”.

Alle værelser på Rudehøj Efterskole og næsten alle værelser på Handelsfagskolen i Odder er nu reserveret med deltagere på den kommende Plus-Oase lejr i uge 28. I alt har 182 tilmeldt sig nu tre måneder før lejren.

Der er fortsat mulighed for at få en campingplads ved efterskolen eller at bo ude i byen. Alle møderne er desuden åbne for gæster udefra. Blandt talerne er navne som Hans Berntsen, Gordon Eliasen, Birgitte Fjelstrup, Jytte og Ole Holm, Bjarne Kjær, Stig Christensen, Jens Fischer-Nielsen, Mogens Svendsen, Mads Peter Kruse og Henri Nissen.

På lejren viser man mandag aften den 8. juli den nye spillefilm ”Jesus Revolution” om hippie-bevægelsen, som også medvirkede til den karismatiske fornyelse i alle kirkeretninger i Danmark i 1970-80’erne. Bl.a. Oase-bevægelsen.

Lejrens motto er i år: ”Rejs dig og bliv lys!” ”Det er arrangørernes håb, at Helligånden igen må skabe fornyelse og vækkelse i kirke og samfund,” siger Henri Nissen, som er koordinator for lejren.