SDA-kirkens formand bliver direktør på Vejlefjordskolen

Thomas Müller. Foto: Asun Olivan / Adventist Media Exchange.

Efter 17 år i ledelsen af Syvendedags Adventistkirken (de sidste 12 år som landsformand), forlader Thomas Müller nu lederrollen for at kaste sig over nye udfordringer, idet han fra 15. maj skal være skoledirektør på Vejlefjordskolen.

Den selvejende institution Vejlefjordskolen er den største institution knyttet til Adventistkirken. Vejlefjordskolen, der ligger ved Daugård, ned til Vejle Fjord, har vuggestue og børnehave, grundskole, efterskole og kostgymnasium. Skolen går tilbage til 1931 og har helt fra begyndelsen haft et unikt helhedssyn på mennesket og fokus på ”Hjerte, hånd og hoved”.

Thomas Müller har været medlem af Adventistkirkens hovedbestyrelse i 23 år og har gennem sine snart 30 års ansættelse bestridt ansvar som næstformand, landsungdomsleder, kommunikationschef samt præst i København, Lyngby og Roskilde og har tidligere repræsenteret Adventistkirken både nationalt og internationalt. Adventistkirkens hovedbestyrelse er nu indkaldt til et ekstra møde for at finde en ny landsformand.