Fredfyldt og opbyggende album

Ellie Holcomb er en amerikansk sanger og sangskriver fra Nashville. Hun udgav sit første soloalbum i 2011, og i 2014 fik hun en Dove Award som bedste nye artist. Hun har over en million månedlige lyttere på Spotify og er ikke noget ukendt navn.

Hendes nye album ”All Of My Days” er bygget op omkring Salmernes Bog. De syv sange er skrevet ud fra forskellige salmer, og de salmer, der er brugt, står ud for hver sang. Det her er et stille, men skønt album. Meget akustisk med teksterne i centrum. Ellie har en stemme, som passer perfekt til den fred og ro, som sangene udstråler. Her er det ikke de store instrumentale arrangementer, der er i fokus, men teksterne. Da jeg lyttede til sangene første gang, oplevede jeg en utrolig fred, fordi det hele var så enkelt, samtidig med at teksterne mindede mig om Guds kærlighed, storhed og omsorg for mig og for alle, som tror.

Når man lytter til teksterne, kan man godt genkende dem fra Bibelen, hvis man er lige så glad for Salmernes Bog, som jeg er. En anden god ting er, at nogle linjer ofte synges to gange, og i den her setting er det genialt, fordi det forstærker ordene. Dejlige tekster, enkle melodier og en stemme, som passer perfekt ind i det. Har du brug for at søge Gud, at opleve hans fred og blive mindet om hans kærlighed og løfter, så lyt til dette album. Det kan sagtens bruges til en stund, hvor du søger ind i hans nærvær. Jeg vil mene, at man snyder sig selv, hvis man bare bruger det som baggrundsmusik, for skal man få det fulde udbytte af det, så skal man lytte til teksterne og tage dem til sig.

Kunstner: Ellie Holcomb
Titel: All Of My Days
Genre: Folk/Country
Tilgængelighed: Alle streamingtjenester