Israel har oplevet et mirakel af bibelske dimensioner!

Jørgen Vium Olesen

Natten imellem lørdag og søndag den 13.-14. april angreb Iran Israel direkte med 350 forskellige missiler for første gang i historien. En ledende rabbiner i Israel har udtalt: ”at Israels nedskydningen af 99% af Irans missilangreb er et mirakel af bibelske dimensioner”. Vi har megen grund til at takke Israels Gud, Abrahams, Isaks og Jacobs Gud, for det mirakel, der skete natten imellem den 13. og 14. april 2024. Både USA, UK, Frankrig, Jordan og Saudi Arabien hjalp til med nedskydningen af Irans raketangreb!

Der var over 120 ballistiske missiler, som ses på billedet. Hver missil er ca. 1,5 meter i diameter og ca. 15-20 meter langt med 500 kg. sprængkraft. Hvis de havde ramt Israel, ville de havde gjort voldsom skade, sandsynligvis meget mere skade end de bombardementer, som vi ser i Ukraine efter Ruslands bombardementer.

I fredags den 19. april, svarede Israel igen med et tilsyneladende meget begrænset angreb imod Syrien, Irak og Iran. Otte byer i alt blev ramt af missiler fra israelske fly. Israels jetjagere behøvede at flyve ind over Irans territorie, men sendte deres bomber afsted fra flyene. Vi ved ikke præcist, hvad der blev angrebet, da Israel har ikke udtalt sig om angrebet eller taget ansvaret for det. Dette er ret normalt for Israel ikke at kommentere sine angreb.

Men det viser sig, at angrebene i alle tre lande var meget præcise og ramte vigtige strategiske mål. Der var vigtige mål i flere iranske byer som Bondar, Abbas, Oshafan Theran og Fordo. Ét af målene i Iran lå ikke langt fra et af Irans atomkraftværker! Her tilintetgjorde Israel en radar station ved at bryde igennem det russiske luftfarts system S300 i byen Isfahan. Samtidigt med at vigtige strategiske mål blev ramt i andre byer i Iran.

I Yom Kippur krigen i 1973 havde det israelske luftvåben store problemer med det russiske luftforsvars system SAM. Israel mistede 80 fly i de første dage af Yom Kippur krigen. Men allerede kort tid efter afslutningen af Yom Kippur krigen, hvor Israel var involveret i et stort luftslag over Syrien og Libanon, var der ingen israelske fly, der gik tabt, men derimod rigtigt mange syriske fly. Israel havde opfundet en måde, hvorpå flyene kunne undgå at blive skudt ned af de russiske antiluftskyts, SAM raketterne.

Det budskab, som Israel har sendt til Iran og Rusland ved sit angreb i fredags er: Vi ved nøjagtigt, hvor alle jeres militære anlæg er, og vi kan ramme dem når som helst og hvor som helst, når vi ønsker det.

Irans hærafdelinger, terror bevægelserne Hamas, Islamisk Jihad, i Gaza, Hizbollah i Libanon og Houthierne i Yemen, har alle svoret på, at de sammen med Iran vil udslette Israel. Alle de muslimske præster i Iran, kaldet Ayatollaher, der har efterfulgt den første iranske præsident Ayatollah Khomeini, der tog magten i Iran i 1979, har lovet Khomeini, at de vil udslette Israel. Derfor er Israel i krig imod disse terror-bevægelser og imod terror-staten Iran.


Artiklen fortsætter efter annoncen: