Planer om kirke i Pakistan

Love of God Ministry/PK har arbejdet i Pakistan siden den danske evangelist Henrik Holms første besøg i 2016. Nu gør Henrik og hans pakistanske hustru, Maria, klar til at bygge den første kirke på et stykke land nær deres hjem i Faisalabad.

Henrik skriver, at Faisalabad har været centrum for arbejdet, siden han og Maria blev gift i november 2022:

”Her bor vi, her bliver der pakket madkasser osv. På mit seneste besøg i april afholdte vi for første gang to møder i huset. Vi lejede lydanlæg, gulvtæpper, overdækning, tallerkner, kopper, vandbeholdere. Vi købte kiks og slik til børnene. Vi købte mad til alle. Vi inviterede vore venner fra murstensfabrikken. Der bor 20 familier, som lever under slaveagtige forhold, bl.a. har de ingen toiletter. Men 11 flere familier fra nabolaget kom også, vi ved stadig ikke, hvor de havde hørt, at der skulle være møde.

Henrik og Maria Holm fra Love of God Ministry har fået et stykke land i Pakistan, hvor de nu – i overensstemmelse med reglerne for det muslimske område – vil bygge en kirke. Øverst ses Henrik Holm bede for syge.

Vi havde gjort klar til børnene på taget. Vi havde købt ind til 30, men der kom 50. En af vores trofaste medarbejdere underviste, sang og bad med dem. På de to møder fik jeg lov at tale om Guds kærlighed og nåde, hvem vi er i Kristus og Helligåndens dåb. På de to møder gav 65 mennesker deres liv til Jesus. Så var der forbøn; her er nogle vidnesbyrd:
– Et 4-årigt barn havde aldrig sagt et ord, nu efter forbøn er barnet begyndt at tale.
– En baby med tyfus og høj feber blev øjeblikkeligt helbredt og er begyndt at tage føde til sig igen.
– En kvinde med to hjerte-vægs-fejl fik forbøn og gik til læge og fik konstateret, at alt nu fungerer perfekt.
– Bad om et mirakel for en kvinde, som aldrig har kunnet læse Bibelen, hvilket var hendes største ønske. Ni dage senere læste hun op for os. Gud er miraklernes Gud!
– Vi bad med en kone om, at hendes mand ville komme hjem, efter at han havde forladt sin familie. Han er kommet tilbage og har bedt om tilgivelse.
Til sidst fik alle aftensmad. Gud er bare så god, så god,” fastslår Henrik Holm.

Krav om bygning med kors

Tanken om en kirkebygning skyldes blandt andet et krav fra de lokale myndigheder.
”Vi har haft besøg af den muslim, som har magten over området. Han siger, vi ikke må holde flere møder i dette område uden at have en bygning med et kors på, da det er et muslimsk område, så vi må have en kirke.

Gud har styr på det!

For et år siden fik Maria lovning på et stykke land, som ligger skråt over for vores hus. I maj måned får vi papirerne på det stykke land. Der vil vi bygge kirke.
Grunden har en værdi af 100.000 kr., og vi skal bruge 200.000 kr. til bygningen. Vi har fået 50.000 kr., så snart går vi i gang med fundamentet.
De to møder viste mig, at i denne nye kirke kan mange mennesker møde Gud for første gang. Gud er fantastisk,” slutter Maria og Henrik Holm fra LOG i Pakistan.