Tobias mærkede fysisk, at der var englevagt

Tobias Jakobsen var på missionstur til Columbia, da han oplevede en kraftig berøring af noget overnaturligt:

”Jeg vil gerne fortælle en historie fra mit liv, som har rørt mig rigtig meget. Jeg var med på en missionstur til Columbia. Vi skulle til et vækkelsesmøde en aften. Vi skulle være med til mødet og bede for de syge og for dem, der ville give deres liv til Jesus. Vi kommer derud og får at vide, at det er et farligt område, og vi må ikke gå udenfor det stadion, vi skulle være på. Det var et simpelt stadion med sand i bunden og stålhegn rundt om.

Vi kommer dertil og mødet er gået i gang. Alle finder deres pladser. Så kommer ham, der er leder for turen og spørger, om jeg ikke ville gå med ham rundt på stadion. Han ville godt mærke, hvordan stemningen var. Jeg siger ja og går med ham, og ikke ret lang tid efter begynder jeg at mærke en kraftig berøring af Gud. Det var sådan, at mine ben begyndte at ryste, og jeg fik kuldegysninger og vindsus i nakken. Mit hjerte bankede ekstra og var meget varmt.

”Det var sådan at mine ben
begyndte at ryste og jeg fik
kuldegysninger og vindsus i nakken.
Mit hjerte bankede ekstra og var meget varmt.”

”Gudsoplevelser” findes som videoer på Udfordringen.dk. De er optaget af filmfotograf Per Bracher. Se også bogen af samme navn, som er udgivet på Udfordringens Forlag.

Dette mærker jeg, da vi går hele vejen rundt om stadion og igennem mødet, og selv da jeg går i seng om aftenen. Hele min krop ryster, og hjertet nærmest brænder. Senere fortæller manden, jeg gik med, om nogle af hans egne personlige oplevelser. Han nævner, at den aften var speciel for ham, fordi han så engle stå rundt om hegnet skulder ved skulder, for at passe på dem, der var indenfor hegnet. Han så det med sine fysiske øjne, at de stod der og bredte sig ud, så ingen kunne komme igennem andre end dem, som ville tage imod Jesus.

Det var simpelthen de engle, jeg fik lov at mærke. Jeg gik lige op ad dem ved det hegn der.”