Nyt udspil fra P.O.D.

Der har været stille omkring P.O.D. i en del år. Her er første udspil efter ni års pause.

Bandet lyder som sig selv. En blanding af rap og heavy metal (eller rapcore/nu metal). Dette californiske band, oprindeligt fra San Diego, har haft flere store hits gennem årene som fx ‘Youth of the Nation’ og ‘Alive’. Der er også flere gode sange på denne nye indspilning. Paul “Sonny” Sandoval er stadig forsanger, og i øvrigt har der ikke været meget udskiftning gennem årene i dette band, som har eksisteret nu i tre årtier.

De er et band bestående af fire medlemmer (sang, guitar, bas og trommer). Hittet for mig på denne plade er sangen AFRAID TO DIE (featuring Tatiana Shmayluk). Alle titler skrives i øvrigt med store bogstaver (Så det er ikke fordi, jeg har glemt at slå caps lock fra). Denne sang handler om at se vor egen dødelighed i øjnene uden at miste modet. De har lavet en flot musikvideo (rent visuelt) til denne sang (Følg eventuelt linket på Udfordringens hjemmeside).

LIES WE TELL OURSELVES er endnu en god sang om, hvordan vi nogle gange bedrager os selv. For nogle gange er løgnen “sjovere” end virkeligheden. WE ARE ONE (OUR STRUGGLE) er endnu et godt nummer med en iørefaldende melodi. Det er afslutningssangen FEELING STRANGE såmænd også. På denne plade er de gået tilbage til deres oprindelige, rå lyd, men de er også et band, der er modnet, og som hviler i sig selv og deres egen stilart.

I iTunes-store, når man kigger på coverbilledet, har de en sjov effekt henover billedet, så det bevæger sig (som noget fra en gyser-film). Der er 11 sange på VERITAS. Med sine i alt 35 minutters musik er en gennemlytning forholdsvis hurtigt overstået (desværre). Efter man er færdig med den, har man lyst til mere (det er nok et godt tegn).

Kunstner: P.O.D.
Titel: Veritas
Genre: Heavy Rock
Download: itunes.dk – Pris: 69,00 kr.