94-årig vandt en elbil i Soldatermissionens landslotteri

Generalsekretær i KFUM’s Soldatermission Per Møller Henriksen overrakte bilnøglerne til en glad Annamaria Bærenholdt.

94-årige Annemaria Bærenholdt vandt hovedgevinsten i landslotteriet 2024 fra KFUM’s Soldatermission. Gevinsten var en el-bil, som blev overleveret til den heldige vinder torsdag den 20. juni.

Det var en festlig eftermiddag, da elbilen af mærket Dacia Spring til en nyværdi af 160.000 kr. blev overleveret til Annemaria. Det foregik i Bølling Genbrug i Bølling, og der var kaffe og kage til alle de fremmødte. Der deltog også lokale lodseddelsælgere fra Kolding – deriblandt Jørgen, der havde solgt vinderloddet til Annemaria.

Overrasket vinder

Det var faktisk Jørgen, der opfordrede Annamaria til at tjekke sine lodsedler igen – hvilket de gjorde sammen. Hun havde ellers kontrolleret gevinstlisten og sine lodsedler to gange, før Jørgen sagde, at hun skulle tjekke efter igen, da vinderen af hovedgevinsten endnu ikke var fundet. De undersøgte så listen sammen, så det kom som en stor overraskelse for Annamaria, at hun havde vundet.

”Det er fantastisk,” siger hun. Annamaria glæder sig over at have vundet, men tankerne går samtidig til hendes afdøde mand Erik, som hun ville ønske havde levet til at kunne opleve det sammen med hende.

Engageret i soldatermissionen siden 1952

94-årige Annamaria er aktiv billist og kan nu skifte den gamle benzinbil ud med en helt ny elbil. Fotos: KFUM’s Soldatermission

Annemaria og hendes nu afdøde mand Erik Bærenholdt har altid været aktive i KFUM’s Soldatermission. De var sammen soldaterhjemsledere i Karup i 1952-1954, hvorefter Erik arbejdede som først rejsesekretær og senere landssekretær i KFUM’s Soldatermission, inden han tog embede som præst i Kolding.  ”At vinde bilen skulle min mand have oplevet sammen med mig. Men mon ikke han smiler ned til mig i dag?” siger Annemaria.

Annemaria, der i disse dage er ved at flytte bolig, kan nu også skifte den gamle benzinbil ud med en ny elbil.

Fakta om KFUM’s Soldatermission

KFUM’s Soldatermission driver KFUM’s Soldaterhjem, Orlogshjem og Beredskabshjem. De i alt 16 hjem i Danmark fungerer som civile kristne fristeder for soldater, beredskabsfolk, veteraner og pårørende. Her kan de slappe af, spise god mad, spille, se TV eller tale med en af de dedikerede ansatte i rolige, hjemlige rammer. KFUM’s Soldatermission blev grundlagt i 1889 og laver i dag også et stort arbejde for veteraner med aktiviteter og midlertidige boliger og for de udsendte danske soldater med soldaterhjem i udlandet, senest i Letland.